Akatemiaan haku käynnistyy

Uusien akatemiaurheilijoiden hakuprosessi lukuvuodelle 2019 – 2020 käynnistyy helmikuun puolessa välissä ja päättyy 17.3.2019 klo 24.00. Sähköinen hakukaavake löytyy urheilijapalkin alta tämän sivun ylälaidasta. Toiminnassa mukana olevat oppilaitokset ovat Linnankosken lukio,  Borgå Gymnasium, Careeria, Prakticum, Inveon, Askolan lukio ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu.

Akatemia tarjoaa lajivalmennusta useassa eri lajissa ( mm. jääkiekko, salibandy, jalkapallo,  uinti, suunnistus, taitoluistelu, koripallo, käsipallo, triathlon ja yleisurheilu).  Lajivalmennuksesta vastaa paikallisten urheiluseurojen koulutetut valmentajat. Niissä lajeissa, joissa ei ole lajivalmennusta, urheilija voi osallistua yleisryhmän harjoituksiin.

Aamuharjoituksia on keskiviikko- ja perjantaiaamuisin klo 8.00 – 9.15. Lisäksi I- ja II-tason urheilijoilla on mahdollisuus osallistua kehonhuoltoharjoitukseen maanantaiaamuisin Kokonhallilla klo 8.00 – 9.00.

Akatemiamaksut lukuvuodelle 2019 – 2020 ovat:
I-taso 250 €  (KV-tason urheilija omassa ikäluokassaan)
II-taso 200 € (Mukana oman lajiliiton valtakunnallisessa valmennuksessa)
III-taso 150 € (Haastajataso)

Akatemiamaksun lisäksi lajivalmennusta järjestettävistä seuroista PSS (salibandy) ja jalkapallo (Futura Juniors) perivät valmennusmaksun kattaakseen seuralle toiminnasta aiheutuvia kuluja. Näistä maksuista kannattaa tiedustella kyseisten seurojen valmennuspäälliköiltä.

Lisätietoja Itä-Uudenmaan Urheiluakatemian toiminnasta saa akatemian koordinaattorilta Tommy Ekblomilta puh. 044 2308 183 tai sähköpostitse tommy.ekblom@iuakatemia.fi.