HAE KOORDINAATTORIKSI!

Itä-Uudenmaan Urheiluakatemiassa on avautumassa koordinaattorin työtehtävä nykyisen työntekijän siirtyessä vuodenvaihteessa eläkepäivien viettoon.

Työtehtävät:

– Toimia yhdyshenkilönä harjoituksia vetävien urheiluseurojen ja toiminnassa mukana olevien oppilaitosten kanssa.

– Ohjata tarvittaessa yleisryhmän harjoituksia keskiviikko- ja perjantaiaamuisin sekä kehonhuoltoharjoituksia maanantaiaamuisin.

– Jakaa informaatiota urheiluakatemian toiminnasta ja akatemian hakuprosessista alueen nuorille

– Toimia esittelijänä hallituksen kokouksissa

Tehtävä on puolipäiväinen (20 h / vko). Molempien kotimaisten kielten hallinta katsotaan eduksi.

Arvostamme intoa kehittää toimintaamme määrärahojen niin salliessa.

Hakuaika: Alkaa 4.12.23 ja päättyy 27.12.2023.

Työn aloitus: 8.1.2024 tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva.

Ehdollisuus: Työntekijän palkkaaminen on riippuvainen Porvoon kaupungin päätöksestä tehdä yhteistyösopimus Itä-Uudenmaan Urheiluakatemian kanssa. Päätös tästä tapahtuu lähiviikkoina.

Tee vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja lähetä se hallituksen puheenjohtajalle

Esa Mäki-Tulokkaalle emt999@gmail.com.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisätietoja akatemian toiminnasta saat akatemian koordinaattorilta puh. 0400 772625 / Tommy ja internet-sivuiltamme www.iuakatemia.fi.

AKATEMIAESITTELY

Porvoon liikuntatoimen aloitteesta ja yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa perustettiin lokakuussa 2016 Itä-Uudenmaan Urheiluakatemia ry. Sen tarkoituksena oli ja on edelleen, mahdollistaa alueen nuoria toteuttamaan ajatusta tavoitteellisen urheilun ja opiskelun sujuvasta rinnakkaiselosta.

Kohderyhmänä ovat II-asteella opiskelevat Porvoon ja sen lähialueiden urheilijat. Tavoitteena on tarjota heille laadullisesti hyvää urheiluvalmennusta koulupäivän aikana keskiviikko- ja perjantaiaamuisin. Harjoituksista vastaavat pääosin urheiluseurojen koulutetut valmentajat. Urheilijat saavat hyväksiluettua opintopisteitä sen mukaan, kun osallistuvat harjoituksiin.

Akatemian urheilijamäärät ovat liikkuneet lukuvuosittain 67 – 110 oppilaan välillä. Tällä hetkellä mukana on 71 urheilijaa. Kaupungin oppilaitoksista ovat toiminnassa mukana Linnankosken lukio, Careeria, Borgå Gymnasium ja Prakticum. Lisäksi Askolan lukiosta ja Sibbo Gymnasiumista on osallistunut vuosittain 1 – 5 urheilijaa akatemian aamutreeneihin. Toimintaa koordinoimaan on palkattu koordinaattori, joka on puolipäiväisessä palkkasuhteessa.