Jump In – liikuntapäivä

Itä-Uudenmaan Urheiluakatemia on mukana koko perheen liikuntapäivä-tapahtumassa, joka järjestetään Uusimaa-Areenassa sunnuntaina 2.9.2018.

Päivän aikana paikalliset urheiluseurat esittelevät omaa toimintaansa Uusimaa-areenassa lohkoihin jaetuilla tapahtumakentillä. Urheiluakatemian osastolla voi esim. mitata oman kehonsa koostumusta tai ponnistusvoimaansa. Paikan päällä on myös akatemian urheilijoita kertomassa kokemuksiaan urheilun ja opiskelun yhdistämisestä.

Osastojen lisäksi päivä tarjoaa urheilun ja vapaa-ajan muotinäytöksiä sekä mielenkiintoisia paneelikeskusteluja urheilun eri aloilta. Aiheina: – Urheilu ja nuoret, – Urheilun rahoitus, – Menestyksen resepti. Keskusteluihin on rekrytoitu tunnettuja urheilumaailman aktiiveja. Urheilijoista paikalla ovat kestävyysjuoksija Sara Kuivisto, kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä, pyörätuolikelaaja Amanda Kotaja, jalkapalloilija Mikko Sumusalo ja lumilautailija Jukka Erätuli, Valmentajia edustavat Hanno Möttölä (koripallo), Ari Suhonen (yleisurheilu), Kari-Pekka Kyrö (hiihto) ja Tommy Ekblom (yleisurheilu). Järjestöpuolelta mukana ovat Suomen Urheiluliiton toimitusjohtajaHarri Aalto ja Olympiakomitean rahoitusjohtaja Samuli Vasala. Keihään olympiavoittaja ja Kuortaneen urheiluopiston rehtori Tapio Korjus tuo valtion liikuntaneuvoston puheenjohtajana oman arvovaltaisen näkemyksensä esiin iltapäivän paneelissa, jossa aiheena on Menestyksen resepti.

Jump In-tapahtuma antaa laaja-alaisen kuvan porvoolaisesta liikuntatoiminnasta. Tule hakemaan virikkeitä liikunnalliselle elämäntavalle. Areenan ovet aukeavat klo 10.00, mutta liikuntapäivän voi aloittaa jo klo 9.00, jolloin Porvoon torilta voi lähteä yksin, kaksin tai koko perheen voimin kävellen kohti Uusimaa-areenaa. matkaa kertyy 2700 m.